Möt dig själv som liv - Egen studietakt Watch Preview

Detta är en 3-månaders djupgående process för dig som är redo att låta alla dina motstånd transformeras till kraft, låta kroppen vara ditt tempel, och marken du lever på din yogamatta.


Ordet yoga kan syfta på utövandet, men det är också ett ord som beskriver ett tillstånd. Ett tillstånd av helhet, självklarhet och livfullhet. Föreningen mellan din kropp och din själ.

De allra flesta stannar vid att PRAKTISERA yoga, utan att aldrig våga luta sig djupt in i praktikens potentiella frukt. Att LEVA yoga. Att tillåta helhet, självklarhet och livfullhet få genomsyra hela livet.


Under denna 3-månaders process byter vi perspektiv, och låter livet och yoga som tillstånd vara vår utgångspunkt. Man skulle också kunna kalla detta den feminina yogan, då det är såhär kvinnliga kroppar i alla tider löst upp blockeringar, väckt sin intuition och vilda kraft.


Du lär dig under kursen:

  • Redskap för att känna din kropp från den fysiska till allra mest subtila nivån.
  • Hur kroppen kommunicerar genom känslor.
  • Att uttrycka dig med klarhet.
  • Att omvandla motstånd till kraft.
  • Att ta ansvar för dig själv och dina behov.
  • Att väcka kroppens känslighet och förmåga till äkta njutning.
  • Väcka din livslust och kreativitet.
  • Redskap för att känna äkta tillit.
  • Intuitiv rörelse.
  • Att möta dig själv som liv och leva från den platsen.

Om du längtar efter att ta det där klivet djupt in i din egen kropp, och låta ditt liv få vara ett förkroppsligande av den du verkligen är, så står jag redo att guida dig genom denna process.

/Anna


Kursens innehåll


Såhär fungerar det:

Efter att du anmält dig till kursen får du direkt tillgång till första lektionen.

Du får sedan tillgång till en ny förinspelad lektion varje vecka. 

Du kan göra lektionen när det passar dig, men det är att föredra att låta det gå minst en vecka mellan varje lektion så att du hinner integrera och praktisera.

Varje lektion innehåller en teori samt en eller flera övningsvideor.

Jag finns hela tiden tillgänglig som din mentor under processen, och jag kommer att maila dig så snart jag ser din anmälan. Om Anna


Jag, Anna, har levt med att studera och undervisa yoga hela mitt vuxna liv. Jag älskar att se hur denna tidlösa tradition väcker något inom oss människor. En ny förståelse för kroppen, en ny relation till självet eller kanske till livet. Yoga är ett fantastiskt redskap för livet oavsett vem du är! Jag har den stora förmånen att vara auktoriserad av min lärare Manju Jois för att föra traditionell yoga in i framtiden, så med en djup respekt för de traditionella teknikerna och med en visshet om att kunskapen i sin essens även ligger slumrande i varje människa blandar jag tradition och lekfullt utforskande.

Min undervisning rör sig från det flödande och kroppsligt utmanande, in i stillhet för att sedan integreras i våra liv och samhället i stort. Som vibrerande lycka. Den verkliga sorten. Det är hit jag vill leda dig i denna kurs.

Sedan 2010 har jag undervisat yoga på heltid, och är även författare till de populära böckerna "En känsla av mig", "En del av allt" & "Det som känns". Tillsammans med Manju Jois, Camilla Silver och Johan Lundback har jag skrivit Yoga Chikitsa - Läkande tekniker och assisteringar.

Mer om mig här: ​www.annabjarkvik.com

 


"En fascinerande, underbar kurs där jag hittat tillbaka till delar av min människa som jag för länge sen glömt bort, eller ignorerat. Ibland lekande lätt, ibland i motstånd eller smått förvirrad. Men då finns Anna där med kärleksfull och klok vägledning så en kommer vidare, vidare in i detta fantastiska som kallas livet." 
- Elisabeth Walter Lindqvist

______________________________________

”I denna intressanta och spännande kurs rör jag mig i livet med hjälp av dina kloka ord och övningar mellan lek och allvar, mellan himmel och jord, mellan inomhus och utomhus, mellan yttre ting och inre liv, mellan gränser och frihet, mellan aktivitet och vila, mellan motstånd och lätthet, mellan andra och mig själv. Jag är närmare min känslor. Sinnena skärps. Livsglädjen fylls på.

Jag märker förändringar som har kommit så sakteliga sedan jag började vipassanamediterandet. Din kurs fungerar som en boost, sätter igång processer som väntar på utveckling, en utveckling som inte tar slut.

Jag har märkt att jag lättare möter en del av det som sitter i vägen, är mer nyfiken på motstånd, det går snabbare att känna och känna igen mina känslor när de kommer, här och nu. Jag kan stanna upp och iaktta, intressera mig för vad som pågår utan att nödvändigtvis värdera skeenden i termer av ”bra” eller ”dåligt”, välja om jag ska agera/reagera eller inte, och kanske komma till en och annan insikt. Jag vilar tryggare i att ”bara” vara närvarande. Jag är mera jag!

Tack Anna för kursen och för att alla videos och övningar finns kvar för framtida bruk, jag blir aldrig färdig...

med tacksamhet
och varma hälsningar Marianne”


28 Lessons
3,400 kr

Already Joined? Login

28 Lessons in Möt dig själv som liv - Egen studietakt:

LUTA IN

Att luta in i kroppen

Vägledd fysisk kroppscanning

Att luta in i känslor

Övning - Uttrycka känslor (Genomgång + demo)

Att luta in i motstånd

Övningar: Luta in i motstånd

Möta kyla

Att luta in i dig + guidad inre resa

Övningar - Luta in i dig

ÖPPNA UPP

Att öppna upp för kontakt

Övning - Kontakt med naturen

Att öppna upp för stillhet

Inför övningen stillhetens flöde

Rörelseövning - Öppna upp för stillhetens flöde

Vägledd meditation in i stillhet

Att öppna upp för njutning

Mindfulnessövning - Njutning som vägvisare

Rörelseövning - Väck din shakti

Att öppna upp för ditt uttryck

Övning - Se och bli sedd

MÖT DIG SJÄLV SOM LIV

Livslust & verklig längtan

Skapande och kreativitet

Rörelseövning - Kreativ (im)puls

Övning - Öppna för skapande

Tillit

Övningar - Tillit

Välkomna dig själv hem!

Möt dig själv som liv - 20 min Sadhana